FIT Partners

In 2012 startten Niek Smits en Vivian Kuijpers het test- en trainingscentrum Wellness Test & Training Deurne. Beiden net afgestudeerd, vol enthousiasme en energie om een uniek concept binnen de sport- en bewegingsbegeleiding te introduceren. Belangrijke voorwaarde was de samenwerking met Fysiotherapie Rinus Louwers. Op maandag 2 april 2012 werden de eerste trainingen begeleid op locatie bij Fysiotherapie Rinus Louwers aan de Dunantweg 12a te Deurne. Het testcentrum werd gevestigd aan Rode Wouw 5 te Deurne.

In september 2013 is vervolgens besloten om een naamsverandering door te voeren, omdat de naam “Wellness Test & Training Deurne” de lading van het product niet optimaal dekte. Na een lang marketingtraject is er gekozen voor de nieuwe naam FIT Partners  als test- en trainingscentrum.

Door een enorme groei in ledenaantal werd het, na twee jaar prettig te hebben gewerkt op locatie bij Fysiotherapie Rinus Louwers, tijd om als bedrijf op eigen benen te staan. Verhuizing naar onze huidige locatie aan de Dr. Huub van Doorneweg 8 te Deurne was een feit. Een zeer huiselijke en sfeervolle locatie waar we vanaf februari 2014 nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme werken.

Vanaf maart 2015 zijn we begonnen met het verbouwen van deze locatie om ruimte te creëren voor een trainingsbox om daarin CrossMAX-lessen te gaan verzorgen.

In november 2016 heeft zich een splitsing plaatsgevonden binnen FIT Partners. Dochteronderneming SportLab Zuid werd opgericht als test- en duursportbegeleidingscentrum met een eigen identiteit en imago. FIT Partners  is vanaf dat moment doorgegaan als sport- en trainingscentrum.

Begin maart 2018 heeft Vivian Kuijpers aangegeven FIT Partners te gaan verlaten en elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op 1 september 2018 is Niek Smits zelfstandig verder gegaan met het trainingscentrum FIT Partners en het duursportbegeleidingscentrum SportLab Zuid.