Levensverhaal FIT Partners | Tijdlijn

Maandag 02 april 2012, de dag waarop FIT Partners is geboren, althans toentertijd beter bekend als: Wellness Test & Training Deurne. Huidige eigenaar Niek Smits introduceerde met zijn toenmalige compagnon dit unieke concept in de sport- en bewegingsbegeleiding. In samenwerking met Fysiotherapie Rinus Louwers werden de eerste trainingen begeleid op locatie.

In september 2013 is Wellness Test & Training Deurne van naam veranderd: FIT Partners.
Na twee jaar, groeide FIT Partners uit haar jasje: tijd om op eigen benen te staan. De verhuizing naar onze huidige locatie aan de Dr. Huub van Doorneweg 8 te Deurne werd vanaf februari 2014 een feit.

Eenmaal gesetteld en gewend aan de nieuwe locatie zijn we begonnen met verbouwen. Vanaf maart 2015 wilden we meer ruimte creëren voor een trainingsbox om daarin de groepslessen te kunnen aanbieden.

November 2016, de oprichting van dochteronderneming SportLab Zuid: test- en trainingsadviesbureau met een eigen identiteit en imago. Vanaf dat moment is FIT Partners doorgegaan als trainingscentrum. FIT Partners maakt gebruik van de diensten van SportLab Zuid (de wetenschappelijke sportonderzoeken).

September 2018, Niek Smits gaat zelfstandig verder met het trainingscentrum FIT Partners en test- en trainingsadviesbureau SportLab Zuid, daar zijn compagnon heeft besloten ermee te willen stoppen.

November 2019, uitbreiding trainingscentrum. Vergroten van de trainingsfaciliteiten voor Functional Training en het toevoegen van een volledige zelfstandig ingerichte CrossBox.

April 2023, FIT Partners is officieel eigenaar van eigen locatie aan de Dr. Huub van Doorneweg!