Voeding

‘Weet wat je eet!’

Naast ons motto: ‘weet wat je beweegt’, maken we ons hard voor ‘weet wat je eet’.
En let op, daarmee doelen we vooral niet op een strenge of hele gekke dieetcultuur, zoals je deze wellicht wel kent. Wanneer je het hebt over voeding, schrikt het vaak af want: je mag dit niet en dat niet. De focus wordt vaak gelegd op wat NIET. Het zijn vaak kort vol te houden trajecten met korte termijn resultaten die je niet langdurig in je leven gepast krijgt. Wij willen ons maar al te graag focussen op wat WEL. Het moet goed vol te houden zijn en passen in jouw leven, daarmee creëren we een levensstijl die past bij jou. Dat hoeft niet á la minute, daar groei je in. Ieder individu is anders, beweegt anders, heeft andere voedingsstoffen nodig die passen in zijn of haar levensstijl.

Met intensieve begeleiding gaan we aan de slag. Dat houdt in dat we starten met een intakegesprek waarin jouw eigen waardes worden bepaald. We bespreken jouw doel en verwachtingen voor komende maanden en maken daar samen een persoonlijk en gericht plan van. Hoe is jouw leefstijl nu, waar kunnen we al in meedenken. En dat allemaal met het oog op een duurzaam resultaat. We maken tussentijdse afspraken en werken met een gebruiksvriendelijke voedingsapp waarin we jouw waarden goed kunnen bijhouden. Je wordt jezelf bewust van hetgeen wat je eet.

Het voordeel is dat we dit kunnen aanbieden onder één dak. Sport jij bij ons? Dan hebben we ook het beste zicht op jouw energieverbruik. Zo blijven we goed op de hoogte en kunnen we alles goed op elkaar afstemmen.