Ons team

Wij zijn zo goed in ons vak omdat er een essentiële factor meespeelt in alles wat we doen: passie. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan we net even verder waar anderen stoppen.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, want de juiste mindset van u in combinatie met onze kennis staat garant voor een langetermijnresultaat. En uiteindelijk draait het daar allemaal om: resultaat.

Wij zijn een enthousiast team van gedreven professionals.

Klik op de tabs voor meer informatie over de betreffende trainer/coach

Niek Smits is, naast eigenaar van FIT Partners, Personal Trainer, CrossMAX trainer en Boxercise instructeur.

“Al zo lang ik me kan herinneren, staat mijn leven in het teken van sport. Het was voor mij dan ook een logische stap om te kiezen voor een beroep waar sport, gezondheid en welzijn gecombineerd worden. Ik haal enorme voldoening uit het begeleiden en motiveren van mensen. Met de juiste aanpak, zie je het verschil en heb je dus optimaal resultaat. Daar krijg ik echt een kick van!”

– In 2006 gestart met de Bacheloropleiding Sports and Movement aan Fontys Sporthogeschool te Sittard. Diploma in maart 2011 behaald.

– In augustus 2011 gestart met de deeltijdopleiding tot Wellness Sporttester bij Sport Assistance in Breda. Diploma in december 2011 behaald.

– In april 2012 gestart met het test- en trainingscentrum Wellness Test & Training Deurne in Deurne, tegenwoordig FIT Partners.

– In november 2016 gestart met het test- en duursportbegeleidingscentrum SportLab Zuid in Deurne.

– In juni 2018 de certificering Boxercise instructeur behaald.

Robin Melis is Personal Trainer, CrossMAX trainer en Boxercise instructeur.

“Van jongs af aan heb ik sporten leuk gevonden. In deze jaren is de interesse om aan het menselijk lichaam te werken enorm gegroeid. Het gevoel dat je krijgt bij het behalen van persoonlijke doelen is zo geweldig. Dit gevoel wil ik meer mensen laten voelen. Het motiveren en het zien van resultaat is waar ik voor ga.”

– In juni 2018 de certificering Boxercise instructeur behaald.

– In juli 2019 diploma Personal Trainer A behaald.