Referenties

Trainen voor betere sportresultaten, afvallen, je fitter voelen?
 Allemaal doelen van de mensen die bij ons sporten.
Lees hier hun ervaringen!

Hoi, mijn naam is Anne-Marie Pouwels en ik ben 65 lentes jong.

Zes jaar geleden werd er lymph en lipoedeem bij me geconstateerd en dat was de reden dat ik nu een excuus had om niet te gaan sporten, want ik zou toch niet kunnen afvallen door die aandoening. Ik werd dan ook alleen maar zwaarder en kwam in een cirkel terecht van slecht bewegen door pijn dus nog meer aankomen.

Eén ding was zeker…. Ik wilde mijn kleinkinderen groot zien worden en ben met die achterliggende gedachten het traject in gegaan om te kijken waar mijn kansen lagen. Via huisarts naar diëtiste, die mij vervolgens adviseerde om een maagverkleining te laten doen maaaaar…….dat ik dan ook zou moeten gaan bewegen!

En zo kwam ik bij Niek terecht. Helemaal mijn plek! Niet bij alleen maar oude en trage mensen. Nee, jonge en dynamische!  Tijdens het eerste gesprek kon ik niet eens blijven staan en moest ik al snel ondersteuning zoeken. Er was dus een klusje te klaren, niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor Niek. We zijn langzaam begonnen met 1x per week naar 2x per week sporten / bewegen. Ondertussen was ik het traject gestart in de obesitaskliniek in Eindhoven. Het sporten werd steeds leuker en bewegen steeds makkelijker. In oktober 2018 werd ik aan mijn maag geopereerd en ik was blij dat ik na 4 weken weer bij FIT Partners was!

Mijn grote streven was om op mijn 65ste verjaardag 40 kilo te zijn afgevallen en dat is me gelukt! Elke dag opnieuw verleg ik grenzen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had. Samen met familie en veel lieve mensen om me heen sta ik nu vol goede moed weer vol in het leven! En voor mijn kleinkinderen…..Aan de kant , want oma komt eraan!!!

Niek, je bent een topper! Dank je wel! 

Anne-Marie Pouwels

Hoi, mijn naam is Luuk Hermans.

Omdat veel soorten sport voor mij niet haalbaar zijn vanwege mijn spierziekte, en blijven bewegen wel heel belangrijk is, was ik opzoek naar een geschikte plek waar ik kon sporten. Zo kwam ik zo’n 7 jaar geleden bij FIT Partners terecht. Zij zijn toen de uitdaging aangegaan om samen met mij een geschikt schema op te stellen met als voornaamste doel: mijn spierkracht onderhouden. Als ik dit niet zou doen dan zou ik sneller achteruit gaan. Met de op maat gemaakte schema’s kon en kan ik dit enigszins tegengaan.

Ongeveer één jaar geleden merkte ik aan mezelf dat lopen wat lastiger werd. Ik was bang dat ik moest stoppen met sporten en dat wilde ik absoluut niet. Ik stuurde Niek een berichtje met de vraag of hij iets kon bedenken waardoor ik kon blijven sporten. Hij zei: ’’Luuk, ik ga er alles aan doen om een passend schema voor jou te maken’’. En geloof me, dat is gelukt! Hij heeft een schema voor me gemaakt zó, dat ik al mijn oefeningen zittend kan doen waardoor mijn benen niet overbelast raken. En nu, één jaar later blijf ik mezelf nog keer op keer verbazen. Door de deskundige begeleiding van Niek vertrouw ik hem als hij een nieuwe oefening wil proberen. Lukt het niet? Dan lukt het niet en gaan we opzoek naar iets nieuws wat wel lukt. Ook wilde hij eens proberen of boksen wat was. Ondertussen, een aantal maanden later merken ik en Niek wel degelijk vooruitgang in het boksen. En zelfs mensen die op het moment dat ik sport, ook sporten, komen wel eens naar me toe en zeggen dat ze echt vooruitgang zien.

Ben jij op zoek naar een sportschool waar ze je deskundig en persoonlijk begeleiden? Waar een fijne sfeer hangt? En waar je echt resultaten ziet? Dan kan ik FIT Partners echt aanraden!

Luuk Hermans

FIT Partners, meer dan een sportschool!

“Mijn naam is Marc Fransen, na een periode van inactiviteit en een wisseling van veel bewegen gedurende werktijd naar een ‘deskjockey’ functie vlogen de kilo’s eraan en bereikte ik uiteindelijk het punt dat mijn lichaam mijn geest beperkte. Na het proberen van enkele andere sportscholen kwam ik uiteindelijk bij FIT Partners terecht met mijn doel: me weer prettig in mijn lichaam te voelen.

Inmiddels zijn we bijna 5 jaar verder en is FIT Partners meer dan een sportschool voor me geworden. Gedurende die 5 jaar heb ik vele hoogtepunten gehad en nieuwe inzichten gekregen: het moment na mijn sportonderzoek dat ik het ‘rustiger aan moest gaan doen’ omdat ik mijn grenzen voorbijliep, de 10 tot 15 kilo (ik heb het niet bijgehouden) die ik ben kwijtgeraakt en de groei die ik fysiek, maar ook mentaal heb gemaakt m.b.t. het sporten. Vorig jaar heb ik mijn eerste Obstacle Run van 12 km zelfs gelopen, een mijlpaal voor me.

Uiteindelijk moet je zelf het harde werk doen maar, zonder de deskundige begeleiding en betrokkenheid van Niek, Vivian, Guusje, Robin, Robbie, Koen en Eline gedurende die jaren was het me niet gelukt. Mede dankzij hen ben ik door één van de ‘donkerste’ periodes van mij leven heen gekomen en heb ik doelen weten te verwezenlijken en heb ik nieuwe uitdagingen op sportief gebied aan de horizon staan.

Dit is dan ook de reden dat FIT Partners meer dan een sportschool voor me is! Ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen om eens langs te komen voor een sportonderzoek, de sfeer te proeven en de mensen te leren kennen.”

Marc Fransen

“CrossMAX Deurne is een zeer prettige sportlocatie met fijne behulpzame, maar vooral kundige begeleiders. Snel een duidelijke toename van belastbaarheid merkbaar! Daarbij iedere keer met een voldaan gevoel naar huis!”

Maryn Verstappen

Ik ben heel erg blij dat ik bij jullie begonnen ben en met het resultaat wat er al in een korte tijd werd geboekt.

Bij aanvang van de trainingen was mijn doel om weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen en weer kracht op te bouwen. Dit nadat een vrij sportief leven onderbroken werd door 2 hartinfarcten. Het lichamelijke herstel vraagt een aanzienlijke tijd, het krijgen van vertrouwen in wat er allemaal nog kan duurt nog veel langer. Je verandert in één klap van een gezonde volwassene naar een patiënt die zich over moet leren geven aan de medische wereld. Daarnaast raak je normaal gesproken voor de rest van je leven aangewezen op medicatie welke ook zo z’n bijwerkingen heeft.

Wat er voorheen probleemloos lukte, dat gaat niet zomaar meer. Alles moet in een rustiger tempo en op een bewuste manier. Zelf had ik al diverse malen geprobeerd om weer zelfstandig te gaan sporten, trainde dan op de oude manier, maar dat werkte niet. Kreeg dan bijv. benauwd of liep binnen een korte tijd een blessure op. Dit bevestigde het beeld dat het allemaal niet meer ging en dat ik me daar bij neer moest leggen.

Dat maakte dat ik enorm in mijn vrijheid en mogelijkheden werd beperkt. Ik prijs me gelukkig voor de dag dat mijn vrouw me aanraadde eens onder begeleiding te gaan sporten. Zo kwam ik terecht bij FIT Partners omdat zij bekend stonden om hun goede begeleiding. De eerste trainingen vielen niet mee, daarna kwam ik weer in een flow. De oefeningen waren goed opgebouwd en er was constant aandacht voor mij, iets dat ik niet kende van andere sportscholen.

Had ik de juiste houding, nam ik niet te veel hooi op mijn vork en moest ik juist wat meer pushen? Was ik toe aan een ander schema en konden er andere oefeningen worden ingebouwd? De intensieve en deskundige begeleiding gaf mij het vertrouwen om er weer tegenaan te gaan. En met welk een resultaat! Na enkele maanden voel ik me weer een ander mens, ik voel me weer vrij om te bewegen, heb weer energie, kracht opgebouwd en ben zelfs (volledig op eigen initiatief) met de medicatie gestopt. Zoveel vertrouwen heb ik weer gekregen.

Daarom ben ik heel dankbaar voor wat ik allemaal bij FIT Partners heb mogen ervaren en kan ik deze sportschool alleen maar aanbevelen. Deskundige hulp en aandacht maken het verschil.

Jan

Ik wilde jullie nog bedanken voor mijn 10-weken programma na de fysio.

Jullie zijn een zeer professioneel en betrokken bedrijf.

Mirna Matheij - van der Linden

Met heel veel plezier sport ik sinds kort bij FIT Partners (op advies van mijn  diëtiste).

Onder zeer goede en deskundige begeleiding werk ik een voor mij van toepassing aangepast programma door.

De sfeer is heel goed, je kan lekker je eigen ding doen. Een echte aanrader.

Cees Plompen

Frans, mijn man, heeft onlangs 520km naar Wurzburg gefietst. Frans werd getraind door FIT Partners in Deurne.

Ze maakten een programma voor hem en stuurde steeds het trainingsprogramma. Uitstekende begeleiding! Zo verantwoord sporten waarbij je dit soort resultaten kunt bereiken.

Mooi om te zien dat het herstel erna ook prima verloopt. Weten wat je moet doen als je een doel wilt bereiken, daar weten ze bij FIT Partners alles van.

Chapeau voor Frans dat hij de uitdaging aanging en chapeau voor FIT Partners die de uitdaging mogelijk maakte door hem prima te begeleiden in het sporten.

Een aanrader voor iedereen!

Annelies van Grootel

Het testen en de doelgerichte aanpak van FIT Partners sprak mij erg aan. Het rendement na 3 maanden was goed merkbaar. Op 9 juni als 60-jarige op 1 dag de Mont Ventoux van 3 zijden beklommen. Heb meteen bijgetekend bij FIT Partners.

Harry Maas

Toppie. Een aanrader! Ik ben erg tevreden. Ik heb nu de sportschool gevonden waar professioneel en zeer vakkundig met je om wordt gegaan.

Suzanne van Deursen

Als zelfstandig ondernemer is geen week hetzelfde, maar je wilt toch graag in conditie blijven. Met FIT Partners heb ik de juiste balans gevonden tussen werken en sporten. Door een hardloop sportonderzoek af te nemen weet ik nu precies waar mijn grenzen liggen en hoe ik gericht moet trainen. Door het trainingsschema op maat en de intensieve begeleiding daaromheen, loop ik nu effectiever en verantwoord! Resultaat: persoonlijke toptijden tijdens de Venloop ½ marathon en de 10-mijl van Maastricht!

Paul van der Loo

Vakkundig, verantwoord, begeleidend sporten! Serieuze sportschool, kleinschalig, persoonlijk en doelgericht. Daarvoor kom ik bij FIT Partners Deurne. Aanrader!!

Paul van der Loo

10 Jaar bij een andere sportschool iets gedaan, amper ooit spierpijn gehad. Nu een keer bij FIT Partners geweest, voel dat het een goede training was.  Bedankt Niek!

Wilco van de Valk